L’Assemblea Nacional Catalana reuneix 7.000 persones a la manifestació en defensa de l’Ebre

L’Assemblea Nacional Catalana ha mobilitzat unes 7.000 persones que s’han sumat a l’exitosa manifestació convocada per la Plataforma en Defensa de l’Ebre a Amposta. Sota el lema “L’aigua és vida” i en clau de país, la societat civil ha sortit al carrer un cop més a per defensar-se dels atacs de l’Estat espanyol i per reclamar el dret per gestionar els propis recursos del país. I amb aquest fi, l’entitat independentista ha mobilitzat més d’una seixantena d’autocars i milers de persones en cotxes particulars.Jordi Sànchez, president de l’entitat, ha assegurat moments abans de l’inici de la manifestació que la convocatòria de la PDE seria un èxit que “farà història” i ha defensat la gestió de l’aigua en clau de país.