El 18 d’abril a Sabadell, xerrada amb l’Anna Gabriel i el Gabriel Rufián

El proper dilluns dia 18 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda inaugurem un nou cicle de xerrades: República Catalana. 

L’acte que donarà el tret de sortida serà “República Catalana i el procés constituent. La nova política de la nova República Catalana”. 

Comptarem amb la presència de l’Anna Gabriel, diputada per la CUP al Parlament de Catalunya i del Gabriel Rufián, diputat per Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats. L’acte serà moderat pel Joaquim Duaso, actual coordinador de l’ANC de Sabadell.

Us esperem el 18 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda a l’Auditori Pere Quart! Tots plegats ens endinsarem en com podria ser la nova política a la República Catalana que anem construint pas a pas. Jo de vosaltres no m’ho perdria! Feu-ho córrer!

Finalment, us avancem que el proper acte el celebrarem en un dia molt especial per tots els catalans: Sant Jordi! Properament, més notícies!

SONY DSC

SONY DSC