El 16 d’octubre el sobiranisme fa una festa al Baix Llobregat

L’Assemblea Nacional Catalana del Baix Llobregat organitza un una festa i trobada d’associacions sobirainstes al Parc de Torreblanca, entre els termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.
Hi participaran, a més de l’ANC, Òmnium Cultural, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) i Súmate, a més de moltes altres associacions, que han organitzat una mostra d’entitats oberta a tothom.
També s’hi trobaran bona part de les sectorials de l’ANC, que informaran la ciutadania sobre com pot afectar la independència a la sanitat, l’educació, la integració o les pensions.
El grup de folk de la comarca RIU i el cantautor CesK Freixas posaran l’acompanyament musical a la trobada.

Clouran l’acte la vicepresidenta de l’ANC Natàlia Esteve, Eduardo Reyes, diputat del Parlament i Jaume Soler, coordinador Òmnium Cultural al Baix Llobregat.
Horaris:

 • 11h Benvinguda de la presentadora, Maribel Rodríguez.
 • 11:10h Presentació de la primera ronda d’entitats participants.
 • 11:20h Concert de RIU
 • 12h Presentació de la segona ronda d’entitats participants.
 • 12:20h Batucada a càrrec de DRUM
 • 12:40h Actuació de Cesk Freixas
 • 13:15h Presentació de la tercera ronda d’entitats participants.
 • 13:45h Segona part de Cesk Freixas
 • 14:15h Sortejos
 • 14:30h Cloenda de l’acte amb: Jaume Soler, coordinador comarcal del Baix Llobregat d’Òmnium, Eduardo Reyes, fundador de Súmate i Diputat al Parlament de Catalunya i Natàlia Esteve, vicepresidenta de l’ANC.

One comment on “El 16 d’octubre el sobiranisme fa una festa al Baix Llobregat

 1. Gràcies.

  ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: viernes, 14 de octubre de 2016 17:03 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] El 16 d’octubre el sobiranisme fa una festa al Baix Llobregat

  nani posted: “L’Assemblea Nacional Catalana del Baix Llobregat organitza un una festa i trobada d’associacions sobirainstes al Parc de Torreblanca, entre els termes municipals de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern. Hi participaran, a més de l’ANC, Òmnium Cultural, la “

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.