El 19 d’octubre, les estelades estan convocades al Camp Nou

Des de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i Drets, el dimecres 19 d’octubre tornarem a repartir milers d’estelades abans del F.C. Barcelona – Manchester City. Ho farem per denunciar les multes que la UEFA a imposat al Barça per l’exhibició d’estelades i l’atac contra la llibertat d’expressió que això suposa.
Necessitem la teva ajuda per fer-ho possible. Busquem voluntaris per repartir estelades abans del partit. Quedarem a les 18:30 per tal de fer grups i repartir-nos pels diferents accessos de l’estadi. A les 20:45 ja haurem acabat.

Per apuntar-te, clica aquest formulari i si pots venir acompanyat millor. Com més serem més estelades podrem repartir.

Futbol-Bara-Respect.jpg

One comment on “El 19 d’octubre, les estelades estan convocades al Camp Nou

  1. Gràcies, desde Tarragona. Salutaciòns.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: viernes, 14 de octubre de 2016 16:21 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] El 19 d’octubre, les estelades estan convocades al Camp Nou

    nani posted: “Des de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i Drets, el dimecres 19 d’octubre tornarem a repartir milers d’estelades abans del F.C. Barcelona – Manchester City. Ho farem per denunciar les multes “

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.