Àudio de la conferència “La seguretat a la República Catalana” fet a Cerdanyola amb Miquel Sellarés i Jordi Armadans

El 18 d’octubre es va fer a Cerdanyola del Vallès el debat “La seguretat a la República Catalana” dins del cicle de debats sobre la nova República catalana. Hi van participar Miquel Sellarés i Jordi Armadans.

Aquí podeu escoltar l’àudio del debat:

One comment on “Àudio de la conferència “La seguretat a la República Catalana” fet a Cerdanyola amb Miquel Sellarés i Jordi Armadans

  1. Gràcies.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: miércoles, 19 de octubre de 2016 20:16 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Àudio de la conferència “La seguretat a la República Catalana” fet a Cerdanyola amb Miquel Sellarés i Jordi Armadans

    nani posted: “El 18 d’octubre es va fer a Cerdanyola del Vallès el debat “La seguretat a la República Catalana” dins del cicle de debats sobre la nova República catalana. Hi van participar Miquel Sellarés i Jordi Armadans. Aquí podeu escoltar l’àudio del debat: “

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.