Carta de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez cridant a participar a l’acte del 13 de novembre a Barcelona

Hola
El govern espanyol ataca constantment les nostres institucions i vulnera la democràcia del nostre país. Centenars d’ajuntaments amb investigacions judicials obertes, Carme Forcadell en procés d’inhabilitació, l’expresident Mas al banc dels acusats… Davant d’aquests atacs punyents, hem de donar una resposta unitària i contundent: hem de fer sentir la nostra veu al carrer!

El proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència convoquem una concentració a l’avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.

Unim-nos per defensar les nostres institucions i donar suport als nostres representants polítics. Demostrem al món que no permetrem la vulneració dels nostres drets. Com a demòcrates, hem de fer-nos sentir!

Jordi Cuixart

president d’Òmnium Cultural
Jordi Sànchez

president de l’Assemblea Nacional Catalana

captura-de-pantalla-2016-11-01-a-les-0-52-51