Assemblees Territorials de l’ANC convoquen concentracions, aquest dijous, per exigir un acord a tots els diputats independentistes

Les Assemblees Territorials del Barcelonès, convocants de la concentració que tindrà lloc aquesta tarda (19.30), informen que el lloc de l’acte es desplaça a la plaça de la Catedral de Barcelona degut a diversos aspectes logístics.

Tenint en compte el context polític actual, diverses Assemblees Territorials han convocat concentracions per demà a les 19:30 hores per exigir a tots els diputats independentistes un acord per complir el mandat sorgit de les urnes el 27 de setembre. A hores d’ara hi ha confirmades les concentracions a la plaça Sant Jaume de Barcelona i a la plaça del Vi de Girona (al llarg del dia es poden anar confirmant actes a altres poblacions, consulteu amb la vostra territorial si se n’organitzen).

Tal com es va resumir en el comunicat fet públic ahir, 5 de gener, des de l’Assemblea exigim a totes les forces polítiques independentistes un esforç per assolir un acord que permeti investir un president/a, formar govern i iniciar el procés constituent per construir la República Catalana.

L’Assemblea Nacional Catalana va néixer per complir l’objectiu d’assolir la independència polítca del nostre país i no ens aturarem fins aconseguir-ho. Des de l’ANC creiem que vivim un moment transcendental i que és responsabilitat de tots fer tot el que estigui a les nostres mans per avançar, sense retrets, amb generositat i sentit de país.
Volem acord!

NOTA ACLARATÒRIA:

En les darreres hores estan sorgint una sèrie de convocatòries d’actes que no estan organitzats per cap AT de l’ANC. Aquestes concentracions, algunes partidistes o bé poc transversals, no sorgeixen de cap òrgan de l’Assemblea Nacional Catalana. Els nostres actes oficials sempre apareixen signats amb el logotip oficial de l’entitat i per tant, insistim en desvincular-nos d’aquestes convocatòries que circulen per les xarxes socials.

Totes les activitats organitzades per les nostres AT tenen un caràcter transversal i demanen als 72 diputats per igual que arribin a un acord per a constituir govern abans no s’esgoti el termini legal.