Escrit d’agraïment als participants en l’acte del 13 de novembre

L’últim diumenge, 13 de novembre, vam demostrar la nostra força una altra vegada. Desenes de milers de ciutadans vam donar suport a les nostres institucions i vam enviar un missatge al món: La nostra via és pacífica i democràtica, però no ens arronsarem davant els atacs de la justícia als nostres representants.
Els equips de l’Assemblea Nacional Catalana, l’Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència van treballar per organitzar l’esdeveniment, però sense vosaltres mai no ho hauríem aconseguit.

Gràcies a vosaltres, vam aconseguir omplir l’Avinguda Reina Maria Cristina i tancar la Plaça Espanya de Barcelona. Gràcies a vosaltres, els nostres càrrecs electes saben que mai caminaran sols. Gràcies a vosaltres, el món parla una altra vegada del nostre país.

Gràcies a vosaltres, i amb vosaltres, aconseguirem el nostre objectiu!

Endavant, República Catalana!

Jordi Sànchez, President ANC

Natàlia Esteve, Vicepresidenta ANC 

2 comments on “Escrit d’agraïment als participants en l’acte del 13 de novembre

  1. Aho vinga somhi! La pròxime ha de ser un lloc mes ampli, no envaix enterà de res. Are be va ser un dia de llibertat per tot”s. Salutaciòns.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: martes, 15 de noviembre de 2016 17:52 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Escrit d’agraïment als participants en l’acte del 13 de novembre

    nani posted: “L’últim diumenge, 13 de novembre, vam demostrar la nostra força una altra vegada. Desenes de milers de ciutadans vam donar suport a les nostres institucions i vam enviar un missatge al món: La nostra via és pacífica i democràtica, però no ens arronsarem d”

    M'agrada

  2. Moltes gràcies, només us encoretgem a que no defalliu i poguem arrivar a veure la Repùblica Catalana en poc temps, força i molts ànims!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.