Jordi Sànchez i Carme Forcadell assisteixen a la trobada de coordinadors de l’Assemblea Nacional Catalana del Vallès Occidental

La trobada ha reunit els membres dels secretariats locals de les 21 seus territorials que té l’ANC. Aquest cop també hi eren especialment convidats els que ho havien estat altres anys i ara fan altres tasques. En total van ser 100 persones les que van trobar-se en un sopar informal a Sant Quirze.

Entre els assistents hi havia diversos membres de la comarca de l’actual Secretariat Nacional i també l’alcaldessa de Sant Quirze, Elisabeth Oliveras, que els va donar la benvinguda a la ciutat.

De tots els antics membres dels secretariats locals, la presència que va aixecar més expectació va ser l’actual presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell. En el seu parlament va remarcar la necessitat que l’empenta decidida que ha tingut sempre l’ANC segueixi ben viva en els propers mesos. Va assegurar que l’actual majoria parlamentària independentista va a totes i que entre uns i altres la força del procés és imparable.

En el seu torn, Jordi Sànchez, president de l’ANC, va donar a conèixer la mobilització que l’ANC ha previst pels pròxims dies 15 i 16 en motiu de la declaració que ha de fer Carme Forcadell davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El dijous 15 a les 8 del vespre es llegirà un manifest davant de tots els ajuntament de Catalunya. El mateix dia 16, a les 9 del matí, es convoca una concentració davant de la seu del TSJC.

DSC_1055.jpg

One comment on “Jordi Sànchez i Carme Forcadell assisteixen a la trobada de coordinadors de l’Assemblea Nacional Catalana del Vallès Occidental

Els comentaris estan tancats.