Les organitzacions sobiranistes celebren la decisió de la UEFA, però demanen retirada de sancions

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Plataforma ProSeleccions Catalanes i Drets celebren que la UEFA finalment hagi acceptat que exhibir estelades està emparat en el dret a la llibertat d’expressió i la feliciten per haver anunciat que revisarà una normativa clarament injusta. Les entitats estan convençudes que la mobilització dels aficionats i la seva determinació en la defensa dels símbols catalans ha estat clau per aquest canvi d’opinió.

ANC, Òmnium, ProSeleccions i Drets també pensen que aquesta decisió hauria d’anar acompanyada d’una retirada de les sancions i del compromís de no presentar-ne més, cosa que les entitats assumeixen que forma part de les negociacions entre la UEFA i la directiva del Club.

Les entitats sobiranistes mantindran viva la reivindicació als estadis catalans, i Drets no retirarà la demanda interposada contra la UEFA fins que no quedi acreditat que no hi haurà més sancions per l’exhibició d’estelades. En aquest sentit, Drets confia en la justícia ordinària perquè resolgui el cas.

futbol-bara-respect

2 comments on “Les organitzacions sobiranistes celebren la decisió de la UEFA, però demanen retirada de sancions

  1. Es trist veure com el nostre club està en mans de corruptes he incopetents, dic lo de corruptes per part de alguns directius hi despres dic tots per consentirlo. Comensan per Carles Vilarrubi hi pasan pels que tenen negocis a Qatar gràcies al Barcelona. Are es cuant amb inteligencie hauriem de denuncià el perque als dos madrids no els sancionen com al barça pel cas del fitxatges del infants, hi mes coses, quine pene que el club hi mes que un club, estigui are en mans de un titelle.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: martes, 20 de diciembre de 2016 0:24 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Les organitzacions sobiranistes celebren la decisió de la UEFA, però demanen retirada de sancions

    nani posted: “L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Plataforma ProSeleccions Catalanes i Drets celebren que la UEFA finalment hagi acceptat que exhibir estelades està emparat en el dret a la llibertat d’expressió i la feliciten per haver anunciat que revisarà”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.