Inventari del patrimoni de l’Estat espanyol al Vallès Occidental i a tot Catalunya

La Sectorial d’Arquitectura, Edificació i Territori per a la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana ha tirat endavant una iniciativa que pretén mostrar el patrimoni immobiliari de l’Estat espanyol a Catalunya i recollir propostes de nous usos per aquells immobles desocupats, tancats o amb funcions duplicades o innecessàries en el futur Estat català.

En el cas del Vallès Occidental, consten 9 llocs, a Badia, Cerdanyola, Sabadell, Sant Cugat, Sant Llorenç Savall  i Terrassa

Aquests són els enllaços:

 

Captura de pantalla 2016-12-14 a les 22.56.22.png

2 comments on “Inventari del patrimoni de l’Estat espanyol al Vallès Occidental i a tot Catalunya

 1. Feliçitar al qui han fet la feina !!! grácies

  Roser Nadal

  El dia 17 de desembre de 2016 a les 8:31, Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL ha escrit:

  > nani posted: “La Sectorial d’Arquitectura, Edificació i Territori per a la > Independència de l’Assemblea Nacional Catalana ha tirat endavant una > iniciativa que pretén mostrar el patrimoni immobiliari de l’Estat espanyol > a Catalunya i recollir propostes de nous usos per ” >

  M'agrada

 2. Ja here hore. Comencem a escorcollà les clavegeres del estat opresò.

  ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: sábado, 17 de diciembre de 2016 8:30 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Inventari del patrimoni de l’Estat espanyol al Vallès Occidental i a tot Catalunya

  nani posted: “La Sectorial d’Arquitectura, Edificació i Territori per a la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana ha tirat endavant una iniciativa que pretén mostrar el patrimoni immobiliari de l’Estat espanyol a Catalunya i recollir propostes de nous usos per “

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.