El TSJC inhabilita la democràcia a Catalunya

El TSJC ha dictat avui la sentència que inhabilita la democràcia a Catalunya. El tribunal ha optat per seguir les directrius polítiques d’un govern central antidemocràtic i ha preferit inhabilitar les urnes abans que fer justícia.
La sentència no només inhabilita Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, sinó que inhabilita els dos milions de ciutadans que van anar a votar el 9 de novembre de 2014.

L’ANC no accepta la sentència

L’ANC no accepta una decisió judicial que posa en qüestió els fonaments de l’Estat de Dret, i fa una crida a la ciutadania a preparar-se per acompanyar i defensar les nostres institucions legítimes en els mesos claus d’avui fins al referèndum.

2 comments on “El TSJC inhabilita la democràcia a Catalunya

  1. Gràcies.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: lunes, 13 de marzo de 2017 14:41 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] El TSJC inhabilita la democràcia a Catalunya

    nani posted: “El TSJC ha dictat avui la sentència que inhabilita la democràcia a Catalunya. El tribunal ha optat per seguir les directrius polítiques d’un govern central antidemocràtic i ha preferit inhabilitar les urnes abans que fer justícia. La sentència no només in”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.