Campanya per distribuir el llibre “Molts granets de sorra” a Espanya

Liz Castro està fent una campanya per finançar la traducció a l’espanyol del llibre “Molts granets de sorra” i fer-ne una distribució a persones rellevant i influents de l’estat espanyol. Demana ajuda econòmica per fer-ho possible.

Més informació clicant aquí.

Captura de pantalla 2017-04-08 a les 23.27.30.png

By nani Posted in Eines

One comment on “Campanya per distribuir el llibre “Molts granets de sorra” a Espanya

  1. Gràcies.

    ________________________________ De: Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL Enviado: sábado, 8 de abril de 2017 23:28 Para: meng1910@hotmail.com Asunto: [New post] Campanya per distribuir el llibre “Molts granets de sorra” a Espanya

    nani posted: “Liz Castro està fent una campanya per finançar la traducció a l’espanyol del llibre “Molts granets de sorra” i fer-ne una distribució a persones rellevant i influents de l’estat espanyol. Demana ajuda econòmica per fer-ho possible. Més informació clicant”

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.