L’Assemblea tindrà caseta a la Feria de Abril

Enguany l’Assemblea Nacional Catalana té caseta pròpia a la Feria de Abril de Catalunya, d’aquest divendres 28 d’abril fins al diumenge 7 de maig. Els anys anteriors hi havia estat també, fora del recinte, amb una parada informativa. Enguany, com el PDECat i ERC, l’ANC hi serà amb caseta pròpia.L’ANC respecta i comparteix les tradicions dels nostres veïns, amics i familiars que procedeixen d’Andalusia. Ser a la Feria és un avís que la República Catalana s’acosta amb pas decidit i disposada a guanyar tots els cors. L’ANC concep la caseta de l’Assemblea a la Feria com una celebració de transversalitat i com un acte important del la campanya pel Sí al referèndum. La caseta de l’Assemblea s’anomena “La Caseta del Sí”.

La programació d’aquest primer cap de setmana serà:

  • Divendres 28 abril a les 22:30 h Arrels de Gràcia
  • Dissabte 29 abril a les 22:30 h La Internacional del Raval
  • Diumenge 30 abril a les 21:30 h Alquimia Flamenca

One comment on “L’Assemblea tindrà caseta a la Feria de Abril

  1. Ho trobo normal, si a les colles castelleres tenim de totes les ideologies polítiques, religioses, de totes les parts del món, la Feria també és obre al món.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.