Sabadell, dimecres, 5 de juliol. Sessió informativa sobre el referèndum a càrrec de la Comissió d’incidència Política de l’ANC

Dimecres 5 de juliol el convidem a la sessió informativa sobre el referèndum.

L’exposició anirà a càrrec de la Comissió d’incidència Política de l’ANC i tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre al Casal Pere Quart. 

Hem arribat a la darrera etapa del llarg camí que vam iniciar fa cinc anys. Als propers mesos ens caldrà tenir les coses molt clares, no deixar-nos arrossegar pel soroll mediàtic, ni per les amenaces i pressions que augmentaran dia rere dia, i, a la vegada, fer pinya entorn l’objectiu que ens hem fixat en el full de ruta aprovat a l’assembla general del proppassat 29 d’abril.

Ens caldrà també tenir molt clar el relat i els arguments que haurem de fer servir durant aquests mesos. Què és un referèndum? Quines qüestions cal tenir clares de cara la seva celebració Quines actituds ens ajudaran a assolir l’objectiu? Com enfocar els propers mesos?

Per poder-vos-ho transmetre i parlar-ne entre tots, des d’Incidència Política, estem fent sessions informatives per tot el territori adreçades a tots els membres i simpatitzants de l’assemblea. El proper dimecres 5 de juliol en farem una altra a Sabadell (és la mateixa que ja es va fer a Terrassa el mes de març i per tant els que ja hi vàreu assitir aquell dia no cal que hi torneu.)

És important que hi assistiu.

 

Comissió d’Incidència Política al Territori (CIP)