El 21 de setembre, a Sabadell, parlem de democràcia amb Jordi Cuixart i Joan Josep Nuet

Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, i Joan Josep Nuet, secretari de la Mesa del Parlament, coordinador d’EUiA i diputat de CSQP, acompanyats per la periodista del Grup Barnils Elisenda Rovira, seran a Sabadell per parlar sobre democràcia i respondre les preguntes que el públic pugui tenir. L’acte es farà el dijous, 21 de setembre, a les 7 del vespre, a la pl. de Benjamín García i està obert a tothom.
En cas de pluja ens traslladarem a l’auditori del Centre Cívic de Can Rull (c. de Sant Isidor, 51).

La xerrada s’emmarca dins els actes de Crida per la Democràcia, i ja se n’han fet de similars a a altres poblacions com Granollers, Girona, Castelldefels o Lleida. La iniciativa Crida per la democràcia és impulsada per Òmnium Cultural amb la voluntat de denunciar la deriva antidemocràtica de l’Estat espanyol i defensar la democràcia i la cohesió social en el nostre país.