30 de juny, a Sabadell, concert de música i jazz per la llibertat al racó del Campanar

Aquest dissabte, 30 de juny, dins dels actes d‘Un poble empresonat, tenim el goig de presentar-vos l’actuació de la millor escena jazzística de Sabadell.

A 2/4 d’11 de la nit, al racó del Campanar ens hi espera el conjunt musical format per 20 músics de jazz, sabadellencs, que s’ha unit expressament per a l’ocasió. Toquen en favor de la llibertat d’expressió i de l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Els músics: Ruben Satorra, Albert Freixenet, Dídac Pedrero, Nil Toro, Ferran Castañé, Sole Jaén, Vito Mariella, Ricard Eslava, Ignasi Urpinell, Bruno Valtueña, Violeta Pazo, Angels Vilaró, Marcel Alonso, Toni Gonzàlez, Carles Rambla, Enrique Heredia, Toni Pola i, Hug Vives  s’ajunten i ofereixen, en formacions diverses,  aquest concert .

També llegiran un Manifest dels músics  i, Lluïsa Garcia i Anna Muro, ens faran un breu parlament.

“La música és una trinxera de compromís. Les cançons són pancartes que mai seran despenjades. La música és el primer element que necessita un moviment. La música és la primera raó per acabar rompent les cadenes i,  els enemics de la llibertat, també enemics de la cultura i la raó ho saben bé. Sempre ho han sabut. Però també nosaltres hem sabut generar revoltes amb cançons”.