Avui i sempre, al Catllar, a les Basses i a tot arreu, cap dona en l’oblit

Avui dia 23, farà cinc mesos que la Dolors Bassa, la Carme Forcadell, en Raül Romeva, en Josep Rull i en Jordi Turull estan entre reixes injustament per haver permès el debat parlamentari i per delictes inventats. Per denunciar aquesta situació, i també la dels altres presos polítics, exiliats i represaliats, des de l’Assemblea, dins la campanya Cap Dona en l’Oblit, s’han organitzat, com cada 23, concentracions davant els centres penitenciaris de Puig de les Basses i El Catllar.

Per això, convidem tothom a unir-s’hi i a compartir l’escalf del carrer amb dues dones valentes i decidides a denunciar les vulneracions del seu procés judicial:

  • Centre Penitenciari Mas d’Enric. 19 h, dijous 23. Es farà un acte i un sopar a la fresca  organitzats conjuntament amb els Avis i àvies x la llibertat. Es recomana portar-lo de casa. Hi assistiran Eulàlia Subirà (ANC), Montse Sánchez (Súmate), familiars de Carme Forcadell, Irene Fornós (ERC), Mireia Boya (CUP), Teresa Pallarès (JxCAT) i Titón Laïlla (Demòcrates).
  • Centre Penitenciari Puig de les Basses. 20.30 h. Es farà un sopar a la fresca, es recomana portar-lo de casa. Hi assistiran Gabriela Serra (activista), Cristina Sànchez (UdG), Pilar Heras (activista), Elisenda Romeu (ANC) i Montse Bassa (germana de Dolors Bassa).

No defallirem en la denúncia de l’Estat espanyol i les constants vulneracions de drets que exerceix, ni tampoc defallirem en la consecució dels nostres objectius polítics, sempre pacíficament i democràticament. Reivindiquem la Carme i la Dolors, dues dones valentes i coratjoses que segueixen dempeus davant de tanta injustícia.

img-agen-ElCatllar-23082018-1.jpg

img-agen-Puig-23082018.jpg