Gabriel Rufián, de Súmate i ANC, a Terrassa.

Terrassa per la Independència (TxI)

Foto: ERC Terrassa

Gabriel Rufián, membre de Súmate i del Secretariat Nacional de l’ANC, ha vingut a Terrassa a participar en el que a priori havia de ser un debat sobre independència i justícia social. S’havia convidat dues persones més del món polític que van declinar venir, per la qual cosa en Gabriel s’ha trobat sol parlant del tema. L’acte ha tingut lloc al Centre Cívic President Macià del barri de Sant Pere Nord. Ha estat presentat per Màrius Massallé.

Foto: Pep Forn Foto: Pep Forn

En Gabriel reinvindica el seu origen familiar humil. Els seus pares i avis van venir a Catalunya, com tants altres, des d’una altra regió d’Espanya, i van haver de construir una vida de zero. Ben aviat en Gabriel declara que no és més fàcil un procés d’autodeterminació que el que van haver de fer els seus familiars quan van arribar aquí. Parla d’integració de les persones d’origen…

View original post 217 more words