Vídeo del Lipdub “Tot el poble cantarà” organitzat per l’ANC de Terrassa i fet a la plaça Catalunya de Barcelona

Ja són deu mesos de cantar diàriament, pels presos i exiliats davant de l’Ajuntament de Terrassa. En aquests mesos ha nascut un col·lectiu que ja té vida pròpia i decideix quina ha de ser la seva dinàmica en cada moment.

Des del començament, vam sentir la necessitat de tenir alguna cançó, més o menys pròpia, que reflectís exactament els nostres sentiments i les nostres reivindicacions.

Així va nèixer la lletra d’aquesta cançó. Una mica, una creació col·lectiva, i què després de veure com agradava en altres col•lectius, vam entendre que havíem de fer una gravació de qualitat per difondre-la per les xarxes i que arribés a tothom que la volgués fer seva.

Després d’una feinada de setmanes i amb la col·laboració desinteresada de centernars de persones, aquí teniu el resultat. És vostra.

Per la llibertat dels nostres presos i preses i el retorn dels exiliats i exiliades.

6 comments on “Vídeo del Lipdub “Tot el poble cantarà” organitzat per l’ANC de Terrassa i fet a la plaça Catalunya de Barcelona

  1. Banda sonora

    El ds., 25 ag. 2018, 21.16, Assemblea Nacional Catalana – VALLÈS OCCIDENTAL va escriure:

    > nani posted: “Ja són deu mesos de cantar diàriament, pels presos i > exiliats davant de l’Ajuntament de Terrassa. En aquests mesos ha nascut un > col·lectiu que ja té vida pròpia i decideix quina ha de ser la seva > dinàmica en cada moment. Des del començament, vam sentir l” >

    M'agrada

  2. Molt entusiasta canço que reflectex el nostre cor catala en be dels presos per la democracia.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.