Eines de País escull Joan Canadell com a candidat a presidir la Cambra de Barcelona i Mònica Roca com a vicepresidenta primera

Aquesta tarda els membres d’Eines de País, que en les darreres eleccions a la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona havien obtingut majoria absoluta de vocalies al ple de la Cambra, s’han reunit al circuit de Montmeló. Han volgut fer la reunió en aquest espai ja que el consideren una de les infraestructures de país fonamental per a la projecció empresarial i turística de Catalunya.

En la reunió, que ha durat diverses hores, s’han tractat diversos temes, entre els quals els principis a regir la Cambra de Barcelona i els càrrecs que proposaran per la gestió de la mateixa en els propers quatre anys. Tots dos blocs s’han acordat amb un consens absolut,

Els principis que regiran la gestió es basen en tres punts fonamentals:

Eines de País treballarà per a assegurar la viabilitat econòmica de la Cambra de Barcelona, incrementar la seva representativitat en el teixit empresarial i en les institucions, i consolidar el seu prestigi nacional i internacional.

La responsabilitat d’Eines de País envers els votants i envers totes les empreses que generen riquesa i llocs de treball a Catalunya, siguin grans, mitjanes, petites, micros o autònoms.

El compromís d’Eines de País de treballar d’una manera lleial i seriosa per aconseguir una República catalana independent, rica i pròspera.

Amb aquests objectius com a base, Eines de País ha votat qui proposarà com a candidat a presidir la Cambra de Barcelona així com als segūents llocs del Comitè Executiu:

  • President: JOAN CANADELL
  • Vicepresidenta primera: MÒNICA ROCA
  • Vicepresident segon: PERE BARRIOS
  • Vicepresidenta tercera: ROSER XALABARDER
  • Tresorer: JORDI POMAROL

Tal i com Eines de País ja havia anunciat, es repartirà el mandat per tal que sigui paritari. Així, Canadell exercirà aquest càrrec dos anys, i a mig mandat el rellevarà l’empresària Mònica Roca.