2 d’octubre, a Girona, Conferència Nacional Antirepressiva

L’Assemblea, conjuntament amb altres entitats i organitzacions de la societat civil, organitzarà el dissabte 2 d’octubre a la Universitat de Girona la primera Conferència Nacional Antirepressiva.

Aquesta jornada es planteja com un espai de debat obert a tothom i amb la participació d’instàncies i iniciatives de caràcter antirepressiu d’arreu del país, amb l’objectiu d’avançar cap a un front comú que sigui capaç de consensuar estratègies de lluita i que prevegi diferents àmbits d’actuació: el camp internacional, el paper dels familiars, el suport jurídic, les presons i l’exili, el suport psicosocial, les eines d’organització i l’àmbit institucional.

Per poder participar en aquesta conferència, és necessari inscriure-s’hi prèviament.

Més informació.