Cicle de debats electorals a Sabadell

A Sabadell tenim el goig d’anunciar-vos que encetem un cicle de xerrades a la precampanya electoral  amb els partits independentistes que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya el 12 de maig.

Partits independentistes: Propostes de país per als propers quatre anys

El cicle que presentem no està pensat en format de míting en què el ponent no interacciona amb el públic sinó que serà en format de xerrada. Cada dia amb un partit polític diferent.

Volem que ens expliquin com veuen el país i què pensen fer perquè els donem el nostre vot i, també pretenem que responguin preguntes concretes que els podran fer els assistents. Volem tenir amb cadascun d’ells una xerrada raonada i serena, amb temps per a conèixer-los millor, amb temps per escoltar les propostes que ens fan i amb temps perquè sàpiguen allò que pensem.

Tot i que hem convidat tots els partits independentistes a ser-hi presents, a dia d’avui només tenim la conformitat de quatre. Les línies vermelles creuades entre els partits ens impedeixen d’anunciar qui vindrà en representació de cadacun d’ells. Per tant, anunciarem des de la pròpia Assemblea Local de Sabadell per la Independència, mitjançant les xarxes pròpies qui són els ponents i en representació del partit que venen.

En concret el cicle tindrà lloc:

  • Dilluns, 15 d’abril
  • Dimarts, 16 d’abril
  • Dijous, 18 d’abril
  • Divendres, 19 d’abril
  • A 2/4 de 8 del vespre
  • A l’Auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 (carrer d’En Font/dels Gitanos, 25)

Els actes seran estarà conduït per Maite Martín