Per la festa major posa la senyera al balcó!

Imatge

L’ANC ha impulsat la campanya Per la Festa Major posa la senyera al balcó, animant als perpetuencs a penjar la senyera o l’estelada a la finestra fins passada la Diada.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està organitzant una sortida conjunta per anar a la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada Nacional. Marxaran en autocar des de la Rambla de Santa Perpètua a les quatre de la tarda. Els bitllets es poden comprar fins el 8 de setembre als comerços Cal Rellotger, Dofí Blau i Calçats Surroca per 4 euros.

L’ANC ha fet una crida a mobilitzar-se massivament l’11 de setembre, quan culminarà la seva Marxa cap a la Independència, que ha recorregut Catalunya durant dos mesos. El moviment sobiranista assistirà a la manifestació escudat pel lema Catalunya, nou estat d’Europa. La manifestació de Barcelona arrencarà des de la plaça de Catalunya de la ciutat a les sis de la tarda.