17 octubre a St. Cugat: conferència i presentació del llibre “Delenda est Hispania”

L’acte es farà a la Casa de Cultura a les 19:30 i comptarà amb la presència d’Albert Pont, autor del llibre “Delenda est Hispania”

“Per primera vegada, un llibre que explica què passarà l’endemà de la proclamació de la independència de Catalunya i com això canviarà l’escenari de l’Estat espanyol, d’Europa i de la resta del món. ”

Albert Pont és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Dret Internacional i en Relacions Internacionals. Executive MBA per la Universitat Ramon Llull.
És Vicepresident i cap del Departament de Dret Internacional del Cercle Català de Negocis.

4 comments on “17 octubre a St. Cugat: conferència i presentació del llibre “Delenda est Hispania”

  1. Felicitats a l’Albert Pont i al CCN…. m’he llegit la 1ª part del llibre i les diagnosis, tant del passat com del present, són rotundes !! … a la segona part m’espero la millor perspectiva de futur…. L’Albert proposa expressions clau que determinen per sí soles la diàfana realitat, un exemple, “castellans i els seus assimilats” per espanyols. Certament, aquesta no és l’Espanya que els nostres avantpassats van voler construir a desgrat del menyspreu i la violència exercida pels castellans sobre el nostre poble. A la nostra generació ha tocat honorar els sacrificis dels nostres màrtirs i hem de dir prou ! ens hi va la vida ! Em repeteixo amb els precedents, Jaume i Jordi, ànims i que tothom el pugui llegir!!

    M'agrada

  2. Jo ja l’he llegit, es un llibre que tots el catalans hauriem de llegir impressionat. Ens roben a la puta cara i no fem res.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.