L’Assemblea Nacional Catalana es constitueix a Ripollet

Amb el nom de Ripollet per la Independència, es va constituir ahir la territorial d’Assemblea Nacional Catalana. A l’assemblea constituent es va comptar amb la presència de Ramon Falcó, representant del secretariat nacional, i Rosa Alentorn, coordinadora del Vallès Occidental.

A 2/4 de 8 del vespre començava al Centre Cultural de Ripollet l’assemblea constituent de Ripollet per la Independència. Hi van assistir els membres de la vila que en formen part junt amb alguns simpatitzants i col·laboradors. A més, va comptar amb la presència de Ramon Falcó, representant del secretariat nacional, i de Rosa Alentorn, coordinadora del Vallés Occidental. L’assemblea ha començat amb el parlament del Ramon Falcó, on ha destacat la importància de la constitució de la territorial de Ripollet i ha fet èmfasi en l’objectiu principal de l’ANC: aconseguir la independència de Catalunya. Per a arribar a aquesta fita, ha destacat la importància de l’assemblea per tal de convèncer als indecisos i als que no estan d’acord amb la independència de Catalunya. En Falcó ha destacat també que, tot i no demanar el vot per cap partit concret, si que es recomanarà votar a les opcions independentistes.

A continuació, en Jordi Canals, fins ara promotor de Ripollet per la Independència, ha realitzat la presentació de l’ANC a Ripollet, on ha destacat la importància de la presència d’un moviment d’aquestes característiques a la vila. En Canals ha remarcat que és als municipis com Ripollet on cal abocar més esforços per ampliar la majoria social a favor de la independència. Per això, ha dit, caldrà ser presents a la majoria de festes i fires que tinguin lloc a la nostra vila a banda de promoure els seus propis actes.

Durant l’acte s’ha procedit a l’elecció del primer grup coordinador de Ripollet per la Independència que, segons el reglament de l’ANC, tindrà un mandat d’un any. El nou equip ha estat elegit per unanimitat i el formaran Jordi Canals com a Coordinador, Katia G. Samper com a secretaria i Núria Gorina com a tresorera.

Per finalitzar, l’assemblea ha acordat fer una presentació oficial i oberta a tots els vilatans per donar a conèixer Ripollet per la Independència. L’acte es farà el dia 9 de novembre i comptarà amb la presencia de representants destacats d’Assemblea Nacional Catalana.