30 octubre a Rubí acte amb el Cercle Català de Negocis

Des de Rubí per la Independència – Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana (RxI-ANC) estem organitzant un acte amb la presència de Jordi Millà i Josep Conejos, del Cercle Català de Negocis (CCN), que pot ser del seu interés.

RxI-ANC no només treballa per la independència de Catalunya, sinó que pretén oferir la informació perquè cadascú es pugui formar una opinió de les possibles conseqüències i pugui decidir coneixent-ne els avantatges.

El CCN és una associació d’empresaris, directius i professionals que volen disposar d’un estat propi, no té ànim de lucre i està desvinculada de qualsevol opció política. Al CCN treballen voluntàriament per informar i assessorar sobre la viabilitat econòmica d’aquest estat.

La presentació, realitzada des d’un punt de vista eminentment econòmic, incidirà en els aspectes que poden afavorir l’activitat econòmica en un nou estat, i en els beneficis que per a l’activitat empresarial pot tenir aquest paradigma. Amb les dades a la mà, es raonaran els dubtes i afirmacions que posen en entredit alguns sectors empresarials sobre la bondat i rendabilitat de la independència.

La independència sembla la voluntat del poble català i per tant serà l’entorn futur del nostre mercat. Per això és necessari conèixer-ne els pros i contres. Per la qual cosa us convidem a aquest acte:

Les raons per l’Estat propi. 
Com quedarà la vostra empresa amb la independència?Conferència col·loqui dimarts 30 d’octubre a les 20:30h
a l’Hostal del Gall (C. Xercavins 8, Rubí).

Preguem que confirmeu l’assistència per raons d’aforament. Us preguem que ho feu, o bé amb aquest FORMULARI o sinó per correu electrònic a rubi@assemblea.cat indicant: nom, nombre d’assistents i un número de telèfon per si hi hagués alguna novetat.

One comment on “30 octubre a Rubí acte amb el Cercle Català de Negocis

  1. Retroenllaç: Butlletins més recents | Esquerra Rubí

Els comentaris estan tancats.