Crida per reforçar la Comissió de l’Administració Estatal de la Sectorial de Funció Pública de l’ANC

A la Sectorial d’Administració Pública estem en procés de creació de la Comissió de l’Administració Estatal a Catalunya.

Cal tenir en compte que necessitem un debat particular a causa dels espantalls llençats des dels sectors unionistes al nostre sector. El nostre perfil general difereix en alguns aspectes del dels empleats de l’Administració de la Generalitat, dels consistoris, consells comarcals, etc…

Dubtes com el futur professional, de residència (ens enviaran a Espanya?), de reconeixement de graus, nivells, sector… Fa que alguns afins al projecte independentista (que n’hi ha) no abracin amb entusiasme dit projecte. I és una llàstima no atendre aquest debat amb passió.

Ens cal contactar amb afiliats de l’Assemblea que potser no han entrat en contacte amb la Sectorial d’Administració Pública per entendre que no és el seu àmbit. I encetar el debat, i consegüent extensió, a un sector que ens podria resultar hostil.

Demanem feu arribar una crida a les territorials en aquest sentit, com també a sectorials que no sabem si anomenar no professionals, tipus barcelonistes, dones, cristians, cantaires, castellers…

I per acabar, ens agradaria saber si en la Sectorial de Juristes, podrien haver-hi també alguns empleats de l’Administració de l’Estat. Ens serien d’una ajuda immensa. I encara que no s’incorporessin, una certa coordinació podria ser eficaç.

Cordialment,

Francesc Pallarès

Responsable de la Comissió de l’Administració Estatal a Catalunya dins la Sectorial de l’Administració Pública per la Independència

admin_publica@assemblea.cat