Els avis de Sant Quirze s’informen del que representa la independència

Aquesta tarda s’ha fet l’acte informatiu organitzat per Sant Quirze per la independència adreçat als avis del poble. La presentació s’ha fet en una hora apropiada i en el mateix local del Casal d’avis. Una seixantena de persones han seguit les explicacions del ponent Jaume Gómez Bonamusa de la Fundació Catalunya Estat i han fet preguntes en el torn que s’ha obert en la part final de l’acte.

Aquestes són algunes de les preguntes que van sortir:
– com pot pressionar Espanya la UE contra la llibertat de Catalunya?
– l’endemà de la independència… seguirem tenint DNI espanyol? Fins quan?
– qui ens assegura que els polítics catalans seran millors que els espanyols?
– com es pot evitar el boicot comercial?

Aquest dimecres a les 19:30 es farà a la Patronal una taula de partits en què els representants a Sant Quirze es posicionaran públicament davant dels 3 punts que l’ANC ha plantejat en aquestes eleccions.

;