El Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana es reunirà a Sant Quirze del Vallès

El pròxim dissabte el plenari del Secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana farà la seva reunió mensual a Sant Quirze del Vallès. Aquestes reunions del Secretariat ha anat fent-se de manera itinerant per afavorir el contacte de l’ANC amb els diferents territoris. Fins ara s’han fet plenaris a les terres de l’Ebre, al Gironès, al Berguedà i a la Catalunya Nord.
El Vallès i el conjunt metropolità de Barcelona és una de les zones que l’ANC vol prioritzar en el període obert després de la manifestació de l’11 de Setembre. El Vallès Occidental és una comarca amb molta població i amb diferents realitats. A finals de 2012 es van constituir les últimes territorials de l’ANC a la comarca i només queda Badia per formalitzar-ho. Sant Quirze del Vallès és una de les territorials més actives tenint en compte la seva població.
L’acte es farà al llarg de tot el dissabte als locals de la Masia de Can Barra i ha de servir perquè l’Assemblea perfili el nou full de ruta que ha d’afavorir el procés d’independència de Catalunya. El pròxim 16 de març es farà l’assemblea general de l’ANC un any més tard de la fundacional que va tenir lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona. En aquests moments l’ANC té 11.000 adherits i està fent una campanya per augmentar-ne el nombre abans d’aquesta reunió anual.
És previst que la regidora de Cultura de Sant Quirze, Mercè Vallès, doni la benvinguda a la setantena de membres del Secretariat que hi assitiran i que provenen de tot Catalunya.
Comunicació ANC Vallès Occidental
Can Barra