Dissabte 13 d’abril a Bellaterra: Motards Independentistes al bateig del Motor Club Bellaterra

El dissabte 13 d’abril, Motards Independentistes apadrinaran el bateig del Motor Club Bellaterra en un acte en que col•labora Bellaterra per la Independència. Es faran diverses activitats per realçar l’esdeveniment. Tothom qui vulgui pot venir. Ens veiem a les 10 hores del 13 d’abril a la plaça del Pi (plaça de l’Estació) de Bellaterra.

Motards Bellaterra-ANC  1

2 comments on “Dissabte 13 d’abril a Bellaterra: Motards Independentistes al bateig del Motor Club Bellaterra

  1. Efectivament; a igual que en tots els camps n’hi ha que ho són i probablement n’hi ha que no. Recordo la manifestació de deumil.cat a Ginebra on ens van acompanyar un bon grapat de motoristes amb l’estelada i fent molt de patxoca. Benvinguts siguin a la causa independentista.

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.