Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, necessita vots per guanyar el guardó de “Catalana de l’any 2012”

Dimarts 14, últim dia per votar la Carme Forcadell. Participeu-hi!

El Periódico de Catalunya i altres mitjans organitzen des de fa uns anys el premi “Català de l’any” a la persona més destacada dels últims mesos. Això comporta una campanya d’enviament de missatges per votar els candidats, una selecció dels més votats i finalment una proclamació final. El guanyador es dóna a conèixer en una gala que és retransmesa per TV3.

Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, forma part dels 10 candidats i ara mateix ocupa una de les posicions de “podi”. La repercussió que tindria si obtingués el premi donaria més ressò a la feina de l’ANC.  Més informació

El calendari

 1. Data d’inici: 10 de març | Data final: 21 de març
  La primera fase és absolutament oberta: s’han de proposar candidats a Català de l’Any. Els lectors han de dir qui és per ells el català que ha fet més mèrits durant l’any 2012 i proposar-lo a través dels canals que tenen a la seva disposició: telèfon, sms o web. El dia 21 de març es tancaran les votacions de la primera fase i el dia 22 es publicaran les 10 persones escollides en funció a les bases del concurs, que són les que passaran a la següent ronda.
 2. Data d’inici: 22 de març | Data final: 7 de maig
  El funcionament de la segona fase és ben senzill. El dia 22 de març hi haurà 10 candidats, que es podran votar a través de telèfon, sms i web. De manera progressiva, s’aniran eliminant els menys votats fins al dia 7 de maig. El dia 8 es coneixerà qui és l’últim eliminat i, per tant, qui són els tres finalistes.
 3. Data d’inici: 8 de maig | Data final: 14 de maig
  El dia 8 de maig es posarà en marxa el procés final per escollir el Català de l’Any. Els lectors d’El Periódico votaran els tres finalistes pels canals habituals (telèfon, sms i web) fins al dia 14 de maig. Tot plegat culminarà en la cerimònia d’entrega del premi, el mateix dia 14, on es coneixerà l’escollit com a Català de l’Any 2012.

Els mètodes de votació

 1. Omplir un formulari amb les vostres dades
 2. Trucar al 905 44 60 40 durant les 24 hores. Preu màxim per trucada de 1,45 € des de xarxa fixa i de 2,00 € des de xarxa mòbil (IVA inclòs).
 3. Per SMS.. Envia un sms al 25152 amb la paraula CATALA seguida d’un espai i el nom i cognom del candidat. Preu 1,45 € (IVA inclòs)

Captura de pantalla 2013-05-13 a les 0.50.30