Dissabte 20 d’abril, a Sabadell, Jaume Barberà presenta el seu llibre “S’ha acabat el bròquil”

El dissabte 20 d’abril, ens visitarà el conegut periodista Jaume Barberà per parlar-nos el seu llibre S’ha acabat el bròquil (Ediciones B). L’acte serà presentat per l’escriptor sabadellenc Antoni Dalmases, i tindrà lloc a 2/4 de 7 del vespre a l’auditori del Casal Pere Quart (Rambla, 69, 2n pis. Sabadell).

En el cim de la seva maduresa, Jaume Barberà demostra en aquest llibre perquè s’ha convertit en un referent enmig de la pitjor crisi que hem viscut mai.  Al llarg d’aquestes pàgines, reafirma la seva mirada honesta i independent —producte d’una trajectòria periodística de més de vint-i-nou anys— per tal d’analitzar els problemes i conflictes existents en el marc de la societat actual. ens convida a l’acció i es revela com un dels periodistes amb més personalitat del nostre país.
SONY DSC

One comment on “Dissabte 20 d’abril, a Sabadell, Jaume Barberà presenta el seu llibre “S’ha acabat el bròquil”

Els comentaris estan tancats.