Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó

20130410-122042.jpg

Catorze entitats de la societat civil catalana s’han unit per tirar endavant una campanya per animar la població catalana a penjar l’estelada al balcó coincidint amb Sant Jordi. Amb el nom ‘Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó’, la voluntat de la iniciativa és visualitzar el suport a la causa sobiranista aprofitant la Diada, així com promoure la tradició de regalar roses i llibres.

Les entitats, les mateixes que fa un mes van presentar ElClauer.cat, l’argumentari civil pel Sí a la independència, són

 • Assemblea Nacional Catalana
 • Associació Catalana de Professionals
 • Associació de Municipis per la Independència
 • Cercle Català de Negocis
 • CIEMEN
 • Col·lectiu Emma
 • Ens de l’Associacionisme Cultural Català
 • Fundació Catalunya Estat
 • La Fàbrica
 • Òmnium Cultural
 • Plataforma per la Llengua
 • Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes
 • Sobirania i Justícia
 • Sobirania i Progrés.

Les entitats impulsores insten els catalans i les catalanes a fer-se seva la campanya i a fer-ne difusió aquests dies previs a Sant Jordi a través de les xarxes socials. Així, per exemple, s’ha creat una nova pàgina al Facebook on s’aniran actualitzant les notícies referents a la iniciativa. Igualment, avui s’ha estrenat l’etiqueta #esteladaSantJordi perquè els usuaris de Twitter se’n facin ressò i les persones que ho vulguin comparteixin les fotografies que facin a finestres i balcons amb estelades a Instagram i Flickr.

20130410-122102.jpg

2 comments on “Per Sant Jordi, el llibre, la rosa i l’estelada al balcó

 1. Retroenllaç: L’ANC celebra Sant Jordi sortint al carrer a Barcelona i al Vallès Occidental | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.