23 de maig a Sabadell “2014: Fem-ho possible!” – En directe per internet –

EN DIRECTE A PARTIR DE LES 20:00

Clica per veure l’acte

 

Entrades EXHAURIDES!

23 de maig, a Sabadell, al Teatre Municipal La Faràndula (c. d’Alfons, XIII, 33. Sabadell), a les 8 del vespre, Sabadell per la Independència organitza un gran acte, sota el títol de 2014: Fem-ho possible!, amb els principals representants de les entitats més directament vinculades amb el procés cap a la independència, representants de la societat civil i també representants dels partits polítics favorables al dret a decidir i a la independència.

Volem que aquest vespre, el Teatre de La Faràndula estigui ple amb totes les persones que esteu treballant, dia a dia, per la independència del nostre país.

Us hi esperem!

El preu de les entrades és de 5,00 € si les compreu abans del 5 de maig i de 7,00 € si les compreu després. Les podeu adquirir a través del nostre web o bé al nostre local (c. Illa, 1-3. De dilluns a divendres, de 6 a 8 del vespre i dissabtes d’11 a 1 del migdia). Les entrades es podran recollir al mateix local a partir del dia 22 d’abril. Cal dur el comprovant de pagament imprès i les entrades s’adjudicaran per estricte ordre de recollida.

2014_ultim