Comença a Europa la recollida d’un milió de signatures pel dret d’autodeterminació

Ha començat a Europa la recollida de signatures per reunir-ne un milió a favor del dret d’autodeterminació. S’ha fet a través de la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus i es dirigeix a la Comissió Europea.

Aquesta és el text dels organitzadors:

La “Comissió Internacional de Ciutadans Europeus” (ICEC) ha estat creada per reunir totes les organitzacions, institucions i individus que comparteixen la visió d’una Europa que és democràtica, tant en la teoria com en la pràctica.

Els moviments socials d’Escòcia, Catalunya, Flandes i Euskal Herria juntament amb representants socials d’altres nacions Europees i Estats membres, utilitzaran l’ICEC com a punt focal, un lloc de trobada i fòrum on les teories acadèmiques i polítiques sobre la Democràcia, Europa i els Drets Universals, poden ser discutides i difoses entre els diferents actors internacionals.

ICEC representa una aliança ciutadana coordinada a nivell Europeu per expressar la voluntat de milions d’europeus en la defensa dels principis fonamentals de Llibertat, Justícia, Igualtat i Pau a Europa.

La Comissió està integrada per membres d’organitzacions socials, partits polítics i xarxes acadèmiques, i ho fan a títol personal, encara que són moltes les organitzacions que expressen obertament el seu suport. L’accès a l’ICEC no es limitat a cap àmbit i és expressament obert al públic en general, encara que no es pertanyi a cap altra organització.

Com un dels pares de la Unió Europea va declarar:
“… No és la unió dels estats, sinó dels Pobles”
Jean Monnet.

Una millor democràcia és possible i necessària. Ens correspon a tots els ciutadans Europeus parlar amb una veu clara i organitzada sobre aquests temes i fer-ho al costat de les nostres Institucions Europees.

Junts ho farem possible!! Perquè NOSALTRES SOM EUROPA.

Més informació

 

Podeu votar des d’aquest enllaç.

Cliqueu per votar

Cliqueu per votar