Dijous 18 d’abril acte suport a la sobirania fiscal dels primers Ajuntaments catalans

Comunicat de la sectorial d’insubmissió

Us escrivim per a demanar-vos que feu una crida a tots els vostres membres per acompanyar-nos el proper dijous 18 d’abril a les 12h a les diferents seus de l’Agència Tributària Catalana a la presentació de l’acte de Sobirania Fiscal. Us suggerim que porteu la pancarta de la Territorial o Sectorial i tantes estelades com pogueu, i d’aquesta menera farem que l’acte sigui ben vistosós.

Dir-vos que des de l’Associació de Muncipis per la Independència (AMI) van aprovar l’acció, cosa que ha fet que els ajuntaments ja siguin una decena com a mínim. S’han confirmat els següents ajuntaments: Arenys de Munt(Alcalde Josep Manel Ximenis i Gil), Campdevànol ( Alcalde: Joan Manso i Bosoms) Llinars del Vallès(Alcalde: Martí Pujol i Casals), Premià de Dalt (Alcalde: Joan Baliarda i Sardà),Ripoll (Alcalde: Jordi Munell i Garcia), Sant Jaume de Llierca (Alcalde: Ferran Puig Estartús), Sant Julià del Llor i Bonmatí (Alcalde: Marc Garcia i Nadal),Viladamat(Alcaldessa: Irene Palol i Ribas), s’afegeixen als ajuntaments de Gallifa (Alcalde: Mateu De Sobregrau i Esteve) i Alella ( Alcalde: Andreu Francisco i Roger).

Tots ells assistiran a l’acte de dijous 18 a l’Agència Tributària Catalana a Barcelona i a Girona, junt amb un grup important d’empresaris i autònoms. Es convocarà també a la premsa per tant seria molt interessant que l’acte tingués un bon suport popular.

  • Delegació Territorial a Barcelona C/Fontanella, 6-8
  • Delegació Territorial a Girona Ctra. de Barcelona, 54
  • Delegació Territorial a Tarragona C/ Monestir de Poblet, 3
  • Delegació Territorial a Lleida C/ Lluís Companys, 1
Us animem doncs a assistir-hi !!!!
guardiola