Arrenca la campanya “Mou-te per la Via, tu la faràs possible” per omplir els últims trams de la Via

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) fa una crida a participar a la Via Catalana cap a la independència i a inscriure’s als trams del recorregut que encara no estan plens, localitzats especialment a les Terres de l’Ebre.
L’ANC a més, anima a totes aquelles persones inscrites als trams plens de la Via Catalana al seu pas per la ciutat de Barcelona, Àrea Metropolitana i principals nuclis urbans del país que canviïn de tram i s’inscriguin de nou a un tram de baixa ocupació.

Ja és operatiu el web Mou-te per la Via un espai participatiu on s’ofereix informació de servei per fomentar els desplaçaments des dels nuclis més habitats del país fins als trams de la Via Catalana al seu pas per les Terres de l’Ebre.

L’objectiu de la campanya “Mou-te per la Via” és oferir tota la informació imprescindible per facilitar els desplaçaments amb transport públic i autocars cap a les Terres de l’Ebre a aquelles persones que volen fer possible la Via Catalana omplint els trams amb menys ocupació i no saben com arribar-hi.

Així, a la web “Mou-te per la Via” s’hi pot trobar horaris de trens i autobusos des de Barcelona, així com un llistat de les assemblees territorials de l’ANC que organitzen autocars des de la ciutat de Barcelona i Àrea Metropolitana cap al sud per  facilitar la mobilitat de totes aquelles persones que volen participar a la Via Catalana des dels trams que encara no estan plens.

A més a més, la web disposa d’un Fòrum participatiu on tothom pot intercanviar informació per facilitar la gran mobilització que es preveu per al proper Onze de Setembre, així com ara un espai on oferir places de cotxe en cas que es vagi a la Via Catalana amb vehicle propi i es vulgui compartir cotxe.

El toc d’inici d’aquesta campanya l’ha donat la publicació del vídeo “Mou-te per la Via. Tu ho faràs possible” en què es mostren diversos participants anònims de la Via Catalana que han decidit desapuntar-se del seu tram per anar a omplir els trams amb menys ocupació a les Terres de l’Ebre. “Fa un any tot el país va anar a Barcelona a la gran manifestació. Aquest any és el revés i els que vivim a les zones més poblades de Catalunya ens hem de desplaçar a tot el país per fer possible la Via Catalana” afirma un dels protagonistes de l’espot.

El vídeo, que porta per títol “Mou-te per la Via, tu la faràs possible”, s’engloba dins la campanya “Mou-te per la Via” que l’ANC iniciarà aquesta mateixa setmana i que oferirà informació de servei per facilitar que els ciutadans de Catalunya es desplacin des de qualsevol punt del país fins als trams de les Terres de l’Ebre.

Mou-te per la Via es pot seguir via Twiter mitjançant l’etiqueta #MoutePerLaVia.

A les Terres de l’Ebre ja s’havia engegat una campanya específica per reclamar voluntaris per omplir els trams amb menys inscrits.

Cartell Fem-ho possible negre ANC Terres de l'Ebre WEB

10 comments on “Arrenca la campanya “Mou-te per la Via, tu la faràs possible” per omplir els últims trams de la Via

  • Hola Paula

   Se sap el tram i prou. El tries en el moment de la innscripció. A partir d’aquí et poses on vols.

   M'agrada

 1. La meva família i jo volem anar a fer pinya a les terres de l’Ebre. Vindríem amb el nostre cotxe. Què hem de fer?

  M'agrada

  • Hola Eva
   Queden alguns trams per acabar d’omplir. Aviat ja estarà tot ple. Tocarà duplicar-la llavors.

   M'agrada

 2. Retroenllaç: Inscripció a la cadena humana de l’11 de Setembre des de l’ANC del Vallès Occidental | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

 3. Hola,De la colla que ens vam apuntar, 3 anem en autocar (ja hem pagat), i els altres aniran amb els seus cotxes tal com us vam advertir. Ens interessaria saber el lloc exacte del tram 384, per tal que ells coincideixin amb nosaltres en aquest indret. Ens ho podeu dir?Grcies,Salvador

  Date: Wed, 28 Aug 2013 16:09:34 +0000 To: salvador-emma@hotmail.com

  M'agrada

 4. Retroenllaç: 11 Setembre: Guia pràctica general per a la Via Catalana | ANC Cerdanyola

Els comentaris estan tancats.