3 de juny a Terrassa Tian Riba presenta “Camí sense retorn”

Terrassa per la Independència (TxI)

El proper dilluns, dia 3 de juny, en Tian Riba presenta el seu llibre “Camí sense retorn” a Terrassa, una crònica periodística dels esdeveniments dels últims anys que han suposat el desvetllament del moviment independentista. Un llibre important, que en la seva primera presentació pública va comptar amb la participació del conseller Francesc Homs. Com que han passat moltes coses des de que en Tian va acabar el llibre, serà molt interessant escoltar el seu punt de vista del que ha passat des d’aleshores.

L’acte serà a l’Aula Magna del Centre Cultural Unnim (1r pis) a 2/4 de 8 de la tarda. Compta amb la col·laboració d’Òmnium Cultural. En Tian serà presentat per en Miquel Ferreres, dibuixant caricaturista de El Periódico i simpatitzant de Terrassa per la Independència.

Us hi esperem!

 

View original post