El Vallès Occidental contribueix a l’èxit del “Concert per la llibertat” al Camp Nou

El pròxim dissabte al Camp Nou es farà el Concert per la llibertat que vol convertir-se en una nova mostra de la voluntat del poble català per guanyar la seva independència.
El Camp Nou s’omplirà per escoltar els més de 60 cantants i grups musicals que participaran en un espectacle dissenyat per Lluís Danés i Gerad Quintana. Entre els artistes que hi participaran hi haurà la Beth, Brams, Dyango, Gossos, Jofre Bardagí, l’Orfeo Català o Peret.
Les assemblees territorials del Vallès Occidental han contribuit a omplir el recinte i a fer que sigui un èxit. Unes 3.500 persones viatjaran en 60 autocars organitzats per les diferents organitzacions locals de l’Assemblea Nacional Catalana de la nostra comarca. La de Sabadell és la més nombrosa amb vora 1000 persones i 19 autocars. Cada territorial va reservar prèviament un nombre d’entrades i en la majoria dels casos les van acabar en els primers dies que van posar-les a la venda.
La xifra de 60 autocars és similar a la que va sortir del Vallès Occidental el passat 11 de Setembre per assistir a la manifestació de Barcelona.
És previst que el concert comenci a les 20:00 però des de les 17:00 hi haurà al voltant del Camp Nou una fira de d’entitats sobiranistes. La cançó que clourà l’acte al voltant de la mitjanit serà “Tossudament alçats” de Lluís Llach. La cantaran tots els participants i també es vol que s’hi afegeixi tot el públic present alhora que encenen les pantalles dels seus mòbils.
Les dues accions que actualment està arrencant l’ANC són la campanya “Signa un vot” i l’organització de la cadena humana “Via catalana” que ha de creuar tot Catalunya el pròxim 11 de Setembre.
CAPÇALERA-920X300px

One comment on “El Vallès Occidental contribueix a l’èxit del “Concert per la llibertat” al Camp Nou

  1. Retroenllaç: El 29 de juny es farà el “Concert per la llibertat” al Camp Nou | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

Els comentaris estan tancats.