22.000 persones s’inscriuen a la Via Catalana en 24 hores

En només un dia, més de 22.000 persones ja s’han inscrit a la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada per l’Assemblea Nacional catalana (ANC) que recorrerà Catalunya el proper Onze de Setembre.
El dijous 4 de juliol es van obrir les inscripcions a través de la web via catalana, a través d’un formulari que recomana la zona d’inscripció, tot i que es pot escollir el tram que es vulgui de la cadena sempre que no estigui ple. El formulari permet fer fins a cinc inscripcions; i tots els grups i persones que ho desitgin poden inscriure’s a través de l’assemblea territorial de l’ANC més propera.

L’ANC vol que la cadena humana, que superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat, esdevingui l’avantsala de la independència.

Cadenes humanes pel territori

Per tal d’escalfar motors de cara l’Onze de Setembre, i per tal que tot el país sigui partícip de la mobilització, l’ANC realitzarà arreu del territori diverses cadenes humanes.

  • Aquest divendres 5 de juliol, Jesús i Roquetes quedaran units per la independència a les 20:00 hores.
  • Demà dissabte 6 de juliol serà el torn de la Via Santcugatenca , amb l’objectiu d’encerclar el Monestir de Sant Cugat a partir de les 19:30 hores.
  • El proper diumenge 7 de juliol al vespre, l’ANC envoltarà l’estanyol del Vilar de Banyoles amb una cadena humana. La jornada, que porta per títol “Encén el desig”, també comptarà amb diverses activitats com ara l’encesa d’una estelada d’espelmes al mig de l’estanyol del Vilar.

facebook_02

One comment on “22.000 persones s’inscriuen a la Via Catalana en 24 hores

Els comentaris estan tancats.