Més de 100.000 persones ja s’han inscrit a la Via Catalana de l’11S

100.000 inscrits en nou dies. Aquesta és la xifra de persones que ja s’han guardat un lloc per a la història per formar part de la Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) el proper Onze de Setembre. L’ANC pretén que la Via Catalana esdevingui l’avantsala de la independència, acceleri el ritme del procés i internacionalitzi de nou la voluntat majoritària dels catalans.

Malgrat el bon ritme d’inscripcions fetes a través de la web via.assemblea.cat responsables de l’ANC han afirmat que encara hi ha molta feina a fer i molta gent per mobilitzar per tal d’assegurar l’èxit polític i logístic de la cadena humana per la independència, que superarà els 400 quilòmetres i passarà per 86 municipis del Principat. La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, ha expressat: “estem molt satisfets, és un molt bon ritme, però encara ens queda molt per arribar a allò que volem fer i que farem”.

facebook_02

One comment on “Més de 100.000 persones ja s’han inscrit a la Via Catalana de l’11S

Els comentaris estan tancats.