Seguiu apuntant-vos! us donem dades d’interès

Sant Cugat per la Independència (SCxI)

Aquest dimecres serà una gran festa!!! a hores d’ara ja som 3.400 els inscrits a través de la nostra territorial i tenim 33 autocars plens. Molts de vosaltres ens esteu preguntant si encara us hi podeu apuntar… i tant que sí!!FEM_VIA

Tan sols heu de clicar aquí, ompliu les vostres dades i rebreu en poc temps un correu de confirmació amb el tram que teniu assignat i tota la informació necessària al respecte. Apunteu-vos al més ràpid com us sigui possible.

Tram…

Per a tots aquells que no us hagueu apuntat al tram desitjat per trobar-se ja aquest ple, s’ha creat el TRAM 0. Aquí podreu inscriure’s i la vostra participació quedarà formalment registrada i comptabilitzada.

És important que ho feu … hi hem de ser tots!!!!

Horari per als que anireu amb autocar

11:00 Inici d’acreditacions a peu d’autocar. Abans del dimecres rebreu un correu amb el nº d’autocar…

View original post 301 more words

One comment on “Seguiu apuntant-vos! us donem dades d’interès

Els comentaris estan tancats.