Obert el tram 0: inscrits i no inscrits, tothom a la Via Catalana

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) pretén mobilitzar el proper Onze de Setembre tanta o més gent que a la manifestació del 2012. En aquest sentit, l’ANC ha fet una crida a tothom a participar a la Via Catalana, s’hi hagin apuntat o no, per tal de convertir la Diada en l’avantsala de la independència. Davant els dubtes generats sobre si les persones que no es puguin inscriure podran participar a la Via Catalana, l’Assemblea ha deixat clar que la mobilització és oberta a tothom i que per fer-la el més multitudinària possible cal que tothom hi participi.

Així, l’ANC ha fet una crida, en primer lloc, als inscrits, per tal que “el dia Onze de Setembre vagin al Tram al qual s’han apuntat” ja que “cadascun dels inscrits és responsable del lloc que s’ha guardat per a la història; que totes les mas s’uneixin depèn de la presència de cadascú al lloc que li correspon”. A la vegada, però, l’ANC demana a aquelles persones que no es poden inscriure perquè no es poden desplaçar a cap dels Trams que encara no estan plens; que assisteixin a la Via Catalana igualment, per tal “d’assegurar-ne l’èxit reforçant cadascun dels trams”.

Per aquelles persones que no s’han pogut inscriure a la Via Catalana perquè el tram on volen anar ja està ple s’ha habilitat el TRAM 0 on tothom que vulgui s’hi pot inscriure i deixar constar les seves dades.

Aquest  és l’enllaç del TRAM 0 per compartir i on trobareu tota la info:

inscriu-te al TRAM 0

Tot i que la majoria de trams ja són plens, encara hi ha zones on la gent es pot inscriure per reforçar i assegurar la continuïtat de la Via. El que sí que s’ha completat és la llista de 800 fotògrafs voluntaris que faran possible la gigafoto de tota la cadena humana. L’Assemblea vol mostrar el seu agraïment a totes les persones que s’han ofert a col·laborar-hi.

via catalana quadrat

One comment on “Obert el tram 0: inscrits i no inscrits, tothom a la Via Catalana

Els comentaris estan tancats.