Jaume Bosch: Per què tenim els dret de decidir?

Terrassa per la Independència (TxI)

La sala gran del Centre Cívic de Ca n’Anglada va acollir el divendres, dia 20 de setembre a les 20:00 hores, una xerrada de Jaume Bosch titulada “Per què tenim el dret de decidir?” i organitzada per TxI. L’acte, que va aplegar un centenar de persones, fou presentat per Margarida Boada, coordinadora territorial de Terrassa de l’ANC. L’històric parlamentari d’ ICV Roc Fuentes fou l’encarregat de presentar el ponent; el veterà polític terrassenc remarcà que ja el PSUC reconeixia el dret a l’autodeteminació i que els drets nacionals i els drets socials són les dues cares d’una mateixa moneda.

En l’inici de la seva xerrada, Jaume Bosch, parlamentari d’ICV i autor del llibre De l’estatut a l’autodeterminació,va recordar que ja ens els orígens del període històric que tracta el seu llibre, quan ell era ponent de l’estatut entre els anys 2003 i 2004, ja va observar les dificultats…

View original post 604 more words