Aquest cap de setmana surt a la venda el vídeo de la Via Catalana

Tots els que heu fet possible que la Diada d’enguany fos un èxit heu de saber que aquest cap de setmana del 12 i 13 d’octubre l’Assemblea Nacional Catalana treu a la llum el DVD amb la pel·lícula de la Via Catalana.

La pel·lícula de la Via Catalana cap a la independència reviu la Diada d?enguany amb imatges i fa un repàs de tots els actes que van tenir lloc en aquesta jornada històrica. El film arrenca a primera hora del matí del dia Onze i destaca la jornada posant èmfasi en la tasca dels voluntaris, el repte d’enllaçar les Terres de l’Ebre, la defensa de la cultura i el moment històric que es va produir a les 17:14 quan tot el país es va unir de nord a sud.

El DVD també inclou un vídeo en format videoclip que fa un repàs als principals esdeveniments de la Via Catalana que van tenir lloc tant els mesos i dies previs a la Diada com el mateix Onze; els espots realitzats; el Making of de la Gigafoto i un vídeo resum de Via Catalana internacional amb imatges de les cadenes humanes  per la independència arreu del món.

Podeu aconseguir el DVD amb la pel·lícula de la Via Catalana a partir d?aquest dissabte al vostre quiosc amb el Diari Ara, El Punt Avui, El Periódico de Catalunya i La Vanguardia per 9,95€.

Divendres es farà la preestrena a diverses localitats del Vallès Occidental.

Fes-te soci de l’Assemblea Nacional Catalana. Et necessitem!

El 2014 és un any decisiu per al futur del país i des de l’Assemblea Nacional Catalana necessitem la teva ajuda per afrontar la recta final cap a la independència i assolir l’objectiu de la Via Catalana. Ara és l’hora, suma’t a l’Assemblea Nacional Catalana.

Entra a www.assemblea.cat o a inscripcions

Truca’ns al 618 237 052 / 618 999 862 / 618 825 951

Envia’ns un correu

Informació Suma’t a l’Assemblea 

Moltes gràcies. Junts ho farem possible!

Assemblea Nacional Catalana