Concurs fotogràfic de la Via Catalana a Sentmenat

Per la Festa Major de Sant Menna us convidem a tots a participar al Concurs fotogràfic de la Via Catalana

Aquestes són les bases:

  • Les fotografies han de ser de mida Din-A4, fetes a la VIA, a l’estelada de la Plaça de la Vila o a la Marxa de Torxes.
  • Al darrere de la fotografia s’hi escriurà un lema, que també s’escriurà a l’exterior d’un sobre. Dins el sobre hi haurà una tarja amb el nom de l’autor i el telèfon.
  • Cal lliurar les fotografies a l’estanc Ramoneda abans del 7 de novembre

Totes les fotografies s’exposaran al Coro durant la Festa Major de novembre. Els horaris de l’exposició seran: 9, 10 i 11 de novembre de 12.00 a 14.00 h i de 18.00 a 20.00 h

Els premis s’atorgaran per votación popular. La votació es tancarà el diumenge dia 10 al vespre. Els premis es lliuraran el dilluns dia 11. Les tres primeres rebran un obsequi de la Via.

Durant l’exposició es recollirà El Signa un vot per la independència

Concurs fotogràfic (1)

2 comments on “Concurs fotogràfic de la Via Catalana a Sentmenat

  1. El dia 25 doctubre de 2013 15.50, Lluis Pedrola Noguer ha escrit:

    > > > > El dia 25 doctubre de 2013 15.18, “Assemblea Nacional Catalana – VALLS > OCCIDENTAL” ha escrit: > >> ** >> ANC – Valls Occidental posted: “Per la Festa Major de Sant Menna us >> convidem a tots a participar al Concurs fotogrfic de la Via Catalana >> Aquestes sn les bases: Les fotografies han de ser de mida Din-A4, fetes a >> la VIA, a lestelada de la Plaa de la Vila o a la Marxa de Torxes.” >>

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.