El dijous 7 de novembre, reunió informativa de Sabadell per la Independència

timthumbAquest dijous, 7 de novembre, es farà una reunió informativa de Sabadell per la independència a les 8 del vespre, a la sala d’actes del Centre Cívic de la Creu Alta -Cal Balsach-  carretera de Prats de Lluçanès, 2, amb l’ordre del dia següent:

  1. Benvinguda als assistents
  2. Valoració de la feina feta i estat de comptes
  3. Presentació del Pla d’actuació 2013-2014
  4. El Pla d’actuació a Sabadell: comissions i projectes
  5. Torn obert de paraules
  6. Cloenda

Aquesta reunió està oberta tant als socis i sòcies de Sabadell per la independència com a tots els simpatitzants. Abans i després de l’assemblea, hi haurà instal·lada a Cal Balsach la parada informativa de SBDxI per tal que aquelles persones que ho vulguin puguin inscriure’s a l’ANC.

Us animem a participar-hi, necessitem la vostra participació! Només amb l’esforç de tots i totes ho aconseguirem!