Presentació d’Informàtics per la independència

El proper dijous 14 de novembre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà la sectorial d’Informàtics per la Independència. L’acte se celebrarà a la nova seu de l’ANC, i comptarà amb les intervencions del periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal, el membre del Secretariat Josep Colomer i el coordinador de l’assemblea sectorial Carles Surià.
Presentarà l’acte Guillem Alsina, informàtic, director del mitjà el Mur tecnològic i vocal de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG).

Amb la presentació d’Informàtics per la Independència, ja són 54 les assemblees sectorials amb què compta l’ANC, més d’una cinquantena de col·lectius professionals i acadèmics que tenen com a objectiu principal el de fer arribar la necessitat d’assolir un estat independent allà on les territorials no poden fer-ho. L’acte de presentació es durà a terme a la seu de l’Assemblea a les vuit del vespre.

20131112-132801.jpg