2 comments on “Vídeo “Catalunya mestissa” de l’Assemblea Nacional Catalana

  1. La societat democrática de Catalunya, desde la seva transversalitat, és molt propera a anomenar el futur cap del seu CONCELL DE CENT per aclamació majoritària….!!! Estem cansats de que la classe política ens prengui el pel i no reculli les nostres premisses. Per tant, cal que la ciutadanía proclami l’insumisió a l’estat espanyol, per medi del futur cap elegit llegitimament en l’Assamblea Nacional de Catalunya (futur CONCELL DE CENT), qui será l’únic/a president/a amb atribucións polítiques per dur a Catalunya a la seva Independència. El CONCELL DE CENT, será la máxima institució política, jurídica i económica de la representativitat de la societat catalana, romanant la resta d’institucións sota la seva supervissió a tots els efectes. Només així, assolirem un estat lliure, democrátic, i respectat arrèu del món. Tot el de més, és perdrer el temps. Tenim una classe política que clama propòstes al desert i o no s’en dona compte, o són dilacions més que interessades…!!! La societat catalana ha arrivat a la conclussió de que té de passar a l’acció, amb la máxima contundència i seny democrátic. Els catalàns no ens mereixem estar a les ordres d’uns polítics que ni ens escolten, ni defensen els nostres interessos com a NACIÓ. Ha arrivat l’hora d’anar per feïna catalàns…!!!, SOM-HI…!!!

    M'agrada

Els comentaris estan tancats.